Jhari

BIODANZA NATUURLIJK

                        met Jhari

Sinds 1980 ben ik gaan ontdekken wat dans voor mij betekent. Van stijldansen tot vrij dansen en Biodanza.


Mijn liefde voor Muziek is enorm. Muziek en dans geven mijn wortels en vleugels, helpt mij bevrijden en uitstijgen boven de aardse beslommeringen, maakt me bewuster, een completer mens en geeft me nieuwe levensenergie.


Het is mijn meditatie in actie.


Na 20 jaar wonen en werken op Gastboerderij de Zonnebloem, met mijn gezin, heb ik de laatste 5 jaar mijn eigen Biodanza groep gehad. Dat was een fantastische ervaring. We hebben in de loop der jaren een prachtige en intense band opgebouwd met elkaar, een band van verbondenheid in vrijheid..

Deze Biodanza groep beschouw ik als familie, nu zelfs, in mijn ''nieuwe leven'', word ik gevraagd zo nu  en dan een workshop te geven.


We hebben een boeiend leven gehad op de boerderij, toch wilde het lot iets anders....

Eind 2014 hadden mijn partner en ik besloten dit alles los te laten en heb ik gekozen om een sabbatical year te hebben. Ik ben toen op reis gegaan. Met mijn rugzak ging ik op pad het onbekende tegemoet. Om de vrijheid en de verbinding elders te kunnen leven en beleven en contact te maken met andere culturen, dat was mijn uitdaging.

Hierin heb ik veel moois kunnen ervaren en mijn contact met de mensheid en mijn eigen oorsprong heb ik hierdoor op diep niveau kunnen integreren. 


Biodanza is een prachtig systeem, een heropvoeding in de Liefde.

Mijn missie is, om de Liefde voor het Leven uit te dragen. Door het regelmatig beoefenen van Biodanza, leer je die Liefde voor jezelf, voor je medemens, voor het leven te vergroten en te integreren.


Albert Einstein zei hierover:


  `Onze taak is onze cirkel van compassie te vergroten,

     zodat alle levende wezens en de gehele natuur

      in al haar schoonheid erdoor worden omvat`


   Dat is precies de bedoeling van Biodanza en daarom :


 heb ik geen andere keuze dan het leven te dansen!


Biodanza is Thuiskomen bij jezelf, bij elkaar. Het is een systeem van diepe heling, persoonlijke groei, geeft ons de mogelijkheid om emoties te uiten, jezelf te bevrijden, blij te zijn met dat wat is, in verbinding met jezelf, de ander en de groep. Het is een prachtige manier om de samenleving een betere samenleving te laten zijn.

Verbeter de wereld, begin bij Biodanza!


Ik ben naast Biodanza fascilitator ook didactisch docent en tutor.

Mijn specialisaties zijn Biodanza en de 4 elementen en Biodanza en Sjamanisme'.

In 2011 afgestudeerd met de monografie over : Biodanza leven in vrijheid en verbinding!